Het was heerlijk weer. Niet te zonnig maar wel lekker warm. Helemaal geen goed snoekweer maar wel ideaal weer om na het eten nog even lekker naar buiten te gaan en even een uurtje te werpen met een nieuwe eigen creatie, een zelfgemaakte spinner met zwarte hackels, een beetje zilver en chartreuse zonker. Dit bleek te werken want binnen een uurtje werpen wist ik een klein snoekje en een leuke baars te landen. Een geslaagde avondsessie dus, want wie het kleine niet eert, …

20130620_baars

Previous post

Onverwachte vangst: de karper

Next post

5 Snoek tips

The Author

joost

joost

Ik ben een fervent roofvisser, altijd al geweest. Sinds de eerste keer dat ik mee ging snoeken met mijn vader zit het roofvissen mij in het bloed.

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *