Nieuwe Webwinkel

Na veel wikken en wegen heb ik besloten mijn webshop Roofviskunstaas.nl uit de lucht te halen. Ondanks dat er best wel wat verkocht werd, koste het veel tijd om te onderhouden en naast deze website nam het teveel vrije tijd in beslag. Maar, het bloed kruip waar het niet gaan kan en met een beetje creativiteit kon ik een webshop integreren in VissenopRoofvissen.nl. 2 vliegen in 1 klap want dan hoeft er nog maar 1 website onderhouden te worden en blijft er ook nog tijd over om te vissen.

Ga naar de webshop

RS Swimbaits

Verder heb ik gekeken naar het kunstaas waar ik zelf het meeste in geloof, waar ik echt voor 100% achter sta en daarmee is het assortiment ook flink kleiner geworden. Voorlopig hebben we alleen nog de RS Swimbaits. Een echte topper voor dressuurwater waar ik zelf al erg veel mee gevangen heb, ook wanneer de traditionele aasjes geen vis opleveren.

Streamers

Naast de swimbaits komen er in de toekomst streamers bij. Ik vis zelf het liefst met de vliegenhengel en aangezien deze webshop voortkomt uit mijn eigen hobby kunnen de streamers niet ontbreken. Allemaal uit eigen bindhoek en voor 100% naar wens van de koper aanpasbaar. 1 haak, articulated of op tube, met of zonder wiggle tail, noem maar op. Hiervoor zijn we bezig om een selectie van de beste vangers te maken om zo een basis selectie op voorraad te hebben.

Zelfbouw

Een van de leukste dingen van vissen, vind ik zelf, is het zelf maken van kunstaas en streamers. Voor dat doeleind willen we ook kijken of er in de toekomst nog een Zelfbouw rubriek bij komt. Hier zullen we dan artikelen verkopen ten behoeve van het zelf maken van kunstaas en streamers.

Kom eens kijken in de webshop

Ben je nieuwsgierig naar de RS Swimbaits, neem dan eens een kijkje in de webshop. Meer interesse in de streamer categorie, dan moet je nog even wachten, maar we zullen deze categorie snel genoeg online zetten.

Previous post

Hengelsport en Botenbeurs 2016 komt er weer aan

Next post

Vliegvissen op forel in Frankrijk

The Author

joost

joost

Ik ben een fervent roofvisser, altijd al geweest. Sinds de eerste keer dat ik mee ging snoeken met mijn vader zit het roofvissen mij in het bloed.

No Comment

Leave a reply