Sprinkhaan vlieg voor forel

Een nieuwe vliegbinden video! Leer in 3 minuten hoe je een van de meest succesvolle vliegen kunt maken van mijn laatste vistrip naar Frankrijk. Een spinkhaan vlieg voor forel die voor veel spektakel in de oppervlakte kan zorgen en voor mij heel wat forel heeft opgeleverd. Lees hier het hele verhaal
En vis je niet op forel, dan is hij ook perfect om in de zomer achter de baars aan te gaan. Zeker de moeite waard dus zeker even kijken.

Previous post

Vliegvissen op forel in Frankrijk

Next post

Eenvoudige snoek streamer binden - video

The Author

joost

joost

Ik ben een fervent roofvisser, altijd al geweest. Sinds de eerste keer dat ik mee ging snoeken met mijn vader zit het roofvissen mij in het bloed.

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *