Kunstaas reviewsSwimbaits reviews

Spro BBZ-1 junior review

De Spro BBZ-1 Junior is een 4 delige swimbait van ongeveer 17 centimeter lang en een gewicht van 59 gram. Niet voor de licht spinhengel dus. Desondanks ook een perfect kunstaasje voor in de polder. Wanneer je de slow sink gebruikt kom je niet veel dieper dan een meter en deze is dus perfect voor in ondiepe poldersloten.

Hij is er in 3 varianten. Floating (1 cm diep), slow sink (tot 1 meter diep) en fast sink (tot 2,5 meter diep) waardoor er voor de meeste wateren wel een versie beschikbaar is. Vis je op echt diep water dan kun je een truucje gebruiken wat ik van de alom bekende meneer Svartzonker heb geleerd (youtube, ik ken hem niet helaas) en dat is een klein druppelloodje aan de speld klikken. Zo kun je het gewicht van je kunstaas afwisselen en ieder stuk kunstaas op iedere diepte presenteren.

Maar terug naar de BBZ-1 junior. Deze swimbait is perfect voor iedere situatie, in vele kleuren verkrijgbaar en relatief voordelig. Een kunstaasje dat in geen enkele koffer mag ontbreken. Via onderstaande links kom je op een website waar je deze fantastische swimbait kunt kopen, dus mocht je m nog niet hebben raad ik je aan dat zo snel mogelijk te doen.

Succes aan de waterkant!

SPRO BBZ 1 SWIMBAIT

joost

Ik ben een fervent roofvisser, altijd al geweest. Sinds de eerste keer dat ik mee ging snoeken met mijn vader zit het roofvissen mij in het bloed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button