Kunstaas reviewsSoftbaits reviews

Savage Gear Real Eel Review

De Savage Gear Real Eel is een softbait paling die niet van echt te onderscheiden is. Een fantastisch stuk kunstaas om de snoek mee te belagen. Er zijn 4 formaten, 15, 20, 30, 40 cm, zodat je op elk water en elk format snoek kunt vissen met deze softbait. Ook komt deze softbait in zeer veel verschillende kleuren voor zowel troebel als helder water heb je dus voldoende keuze.

Wanneer je de Real Eel aanschaft kun je daarnaast ook nog kiezen voor de loose body of pre-rigged variant. Bij de loose body wordt wel een loodkopkaak en stinger geleverd, maar die moet je zelf nog bevestigen. Bij de pre-rigged versie is het lood in de softbait ingegoten. Ziet er mooier uit maar geeft geen mogelijkheid meer om van loodkopgewicht te wisselen als de omstandigheden veranderen. De loose body versie heeft voor ons dan ook de voorkeur.

En wanneer je dit kunstaas te water laat zul je direct begrijpen waarom hij zo’n aantrekkingskracht op de snoek heeft. Hij gaat prachtig door het water en verplaatst veel water met de staart waardoor de snoek hem van ver al opmerkt. Een softbait die je wel bij je moet hebben, zowel in de polder als op het grote water. Succes gegarandeerd! Savage Gear kunstaas kopen

joost

Ik ben een fervent roofvisser, altijd al geweest. Sinds de eerste keer dat ik mee ging snoeken met mijn vader zit het roofvissen mij in het bloed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button