Snoek tipsSnoek videosVideosVis Tips

Snoeken houden van Streamers

Snoeken met streamers met Bart Koper en Ed Stoop

Snoeken met streamers en de vliegenhengel is een van de leukste manieren om deze roofvis te belagen. Een aanbeet op de streamer voel je niet alleen, die zie je vaak ook. Wanneer je vist in onze ondiepe maar snoek rijke polders.

Deze manier van vissen op snoek wint steeds meer aan populariteit en dat is niet zonder reden. Naast, dat het gewoon een leuke manier van vissen is, kun je met de streamer ook makkelijker tussen de waterplanten vissen. En laten de snoeken nou juist daar liggen. Ook kan het je net dat voordeel geven op de overbeviste wateren waar de dressuur is ingetreden.
snoeken met streamers Visblad TV

Ed noemt het nog een elegante manier om weinig te vangen maar dat is zeker niet het geval. Met de vliegenhengel en streamer op snoek vissen is echt de moeite waard. Wil je een keer snoeken met streamers maar je hebt geen vliegenhengel. Knoop er dan eens een aan een UL spinhengel en ontdek de kracht van de streamer zelf.

Lees het hele artikel hier en lees voor meer tips & tricks het bijbehorende artikel in het novembernummer van Hét Visblad (pag. 20 t/m 23)!

joost

Ik ben een fervent roofvisser, altijd al geweest. Sinds de eerste keer dat ik mee ging snoeken met mijn vader zit het roofvissen mij in het bloed.

Gerelateerde artikelen

Back to top button