Accessoires reviewsReviews

Lowrance Hook2 4X Bullit Skimmer review

Lowrance Hook2 4X Bullit Skimmer

De Lowrance Hook2 4X is de meest luxe variant uit de Hook 4 serie. Deze zeer betrouwbare dieptemeter is, voor de prijs die je betaald, fantastisch uitgebreid uitgerust. De 60 graden transducer beslaat meer water dan de meeste dieptemeters in deze prijsklasse, vele alarmfuncties, een TFT kleurenscherm en niet te vergeten een GPS dieptemeter. Je kunt dus je coördinaten erin opslaan. Een functie die vaak pas op de duurdere dieptemeters pas te vinden is.

Daarnaast beschikt de Lowrance Hook2 4X over eenvoudige menu’s en een autotuning sonar. De autotuning sonar past zich automatisch aan aan de veranderende omstandigheden dus voortdurend aanpassingen maken in de instellingen is verleden tijd.

Specificaties

Display afmetingen
4.3in (109mm)
Display resolutie
480 x 272
Kleuren
TFT display
Sonar frequentie
Wide Angle 200 kHz
Maximale sonar power
200w RMS
Maximale diepte sonar
152m
Alarmen
ondiepte, diepte en vis
Aansluiting
10-17 vDC (12V systems)
Waterproof
Ja
Connectiviteit
GPS, WAAS + EGNOS + MSAS
Opslag waypoints
1000
Route opslag
6 routes (150 max. route punten per route)
Trails
7 trails (4,000 max. trail points)

Video’s

Conclusie

Voor een bedrag van € 129,95 is dit een hele mooie koop. Je krijgt echt waar voor je geld en het kopen van een Lowrance Hook2 4X Bullit Skimmer is dan ook zeker aan te raden voor iedereen die een top dieptemeter zoekt voor een instap prijs.

Check ook onze andere reviews

joost

Ik ben een fervent roofvisser, altijd al geweest. Sinds de eerste keer dat ik mee ging snoeken met mijn vader zit het roofvissen mij in het bloed.
Back to top button