Popper vliegvissen op snoek

In deze video gaan Niklaus Bauer and Robert Hansson met de popper vliegvissen op grote snoek. Ze vissen in de bergen van Noord Zweden (Tjuonajokk). Vliegvissen met poppers op snoek in ondiep water is een van de mooiste dingen die er is om te doen. Deze heren laten zien hoe dat moet.

Ook zo’n vette popper bouwen?

Niklaus heeft ook een video gemaakt over hoe je die vette poppers moet maken. Ik heb er zelf ook al een paar en ze vangen ook in Nederland snoek. En die aanbeten zijn niet misselijk. Dus wil je die popper zelf bouwen en met de popper vliegvissen op snoek? Check dan ook even deze video

Meer video’s bekijken van kanalgratisdotse?

We zullen vaker vette video’s van kanalgratisdotse posten op de site, maar als je het hele aanbod wilt bekijken? Check dan ook eens het Youtube Channel van kanalgratisdotse.

Previous post

Popper voor snoek binden met Niklaus bauer

Next post

This is the most recent story.

The Author

joost

joost

Ik ben een fervent roofvisser, altijd al geweest. Sinds de eerste keer dat ik mee ging snoeken met mijn vader zit het roofvissen mij in het bloed.