Over mij

overmij_banner2Ik ben een vervend roofvisser, altijd al geweest. Sinds de eerste keer dat ik mee ging snoeken met mijn vader alweer 29 jaar geleden zit het roofvissen mij in het bloed.

Dat wil niet zeggen dat ik andere vormen van vissen op bijvoorbeeld karper of ruisvoorn niet leuk vind maar mijn passie ligt wel bij de echte rovers en die door actief te vissen te proberen te vangen. Kunstaas stok en vliegenhengel verdienen daarom bij mij de voorkeur. Lekker werpen en bezig zijn, zoeken naar de vis en het water en de omgeving lezen om tot het gewenste resultaat te komen. Een kromme hengel en een mooie foto voor aan de muur.

Met deze site wil ik een kijkje geven in mijn bezigheden tijdens en rondom het vissen. Naast kunstaas kopen en verzamelen maak ik het ook. Niets is leuker dan met een net verzonnen streamer of een perfect uitgebalanceerde zelf gespoten plug of jerkbait de eerste snoek te vangen. Dat geeft het roofvissen voor mij wel een extra dimensie. Bovendien kun je dan ook in de avonduren thuis en in de gesloten tijd met je hobby bezig zijn. Mooi meegenomen.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je advies, stuur dan een e-mail naar vissenoproofvissen@gmail.com en ik zal mijn best doen om je van een goed antwoord te voorzien.

Rest me je veel succes te wensen aan de waterkant en wie weet tot daar…

Laatste posts