Meerval tipsMeerval videosVideosVis Tips

Meerval vissen met Vis TV

Meerval vissen bij de Westeinderplassen

Daniel en Tamme samen vissen samen op de Ringvaart bij de Westeinderplassen. De Westeinderplassen zijn of limits voor de gewone vispas visser. Hier mag je alleen vissen als je lid bent van de vereniging AHV Vislust – Kudelstaart. Maar, de aansluitende ringvaart mag iedereen met een vispas vissen. Kijk altijd even de visplanner na waar je wel en niet mag vissen met je vispas.

Meerval vangen in Nederland

De heren beginnen met verticalen op snoekbaars maar als het licht weg ebt en de avond valt, dan is het tijd voor meerval vissen. Ze vissen met dobbers en clock teasers vol geladen met een dikke klont dauwpieren. Het resultaat mag er zijn. Check out de andere video’s

joost

Ik ben een fervent roofvisser, altijd al geweest. Sinds de eerste keer dat ik mee ging snoeken met mijn vader zit het roofvissen mij in het bloed.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook eens
Close
Back to top button