kunstaas videosSnoek tipsVideosVis NieuwsVis Tips

Iris Flash Jerk, binnenkort verkrijgbaar

Iris Flash Jerk van Spro

Deze nieuwe glider van Spro met supersize 16 mm ogen laat zich heel gemakkelijk binnenvissen aan een lichte jerkbait of spinhengel. Net als de Fat Iris is de Iris Flash Jerk volledig in-house ontworpen jerkbait!

Vis deze jerkbait met kleine tikken binnen en je kunt hem wel 180 graden laten draaien van links naar rechts. Laat hem heel even stilvallen, rustig afzinken en BANG! Dat kunnen die dikke snoeken niet weerstaan.

Acht verleidelijke kleuren

De Iris Flash Jerk wordt geleverd in acht verleidelijke kleuren en heeft op zijn kop een “tracking spot”. Daarmee kun je hem feilloos kunt volgen op zijn weg terug naar je hengeltop. Daarnaast is hij voorzien van interne kogels die voor een goed kabaal onderwater zorgen. Ook is de Iris Flash Jerk voorzien van super scherpe kwaliteitsdreggen van Gamakatsu (Treble 18NS). De achterste daarvan is ook nog voorzien van veren en flash voor extra aantrekkingskracht.

iris flash jerk firetiger
iris flash jerkmackrel
iris flash jerk perch
iris flash jerk rainbow
iris_flash_jerk_redheadtiger
iris_flash_jerk_rudd
iris_flash_jerk_saibling

Dit is een kunstaasje dat je gewoon moet hebben in je koffer. Check hier welke dealer bij jou in de buurt zit en haal er een zodra ze in de schappen liggen.

joost

Ik ben een fervent roofvisser, altijd al geweest. Sinds de eerste keer dat ik mee ging snoeken met mijn vader zit het roofvissen mij in het bloed.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook eens
Close
Back to top button