Kunstaas favorieten

Met dit kunstaas weet ik altijd mijn visje wel te vagen. Dat wil ik niemand onthouden dus heb de bijpassende links erbij staan, zodat je ze zelf ook kunt kopen. Natuurlijk is er nog veel meer kunstaas goed voor snoek maar deze staan heel hoog op mijn favorieten lijst.

Kunstaas Snoek

Savage Gear 4Play kunstaas

 

Savage Gear 4play

De Savage Gear 4Play pluggen (en softbaits) is fantastisch kunstaas om mee te trollen. Er gaat geen sessie voorbij waarbij deze plug niet aan de spelt beland.

Die wil ik ook

Spro The Rapper kunstaas

 

Spro The Rapper

Op zoek naar een Jerkbait die de snoek weet te vinden. The Rapper is een echte vanger die ik maar al te graag aan de jerkbait hengel knoop.

Die wil ik ook

Salmo Perch kunstaas

 

Salmo Perch

Salmo pluggen zijn natuurlijk ondenkbaar in de box. Maar de Salmo Perch is er wel een die echt niet mag ontbreken. Deze brengt gegarandeerd snoeken in de boot.

Die wil ik ook


salmo hornet kunstaas

 

Salmo Hornet

De Salmo Hornet is een topkunstaasje voor alle roofvissen maar ook zeker voor snoek in de zomermaanden. Ik gebruik dan graag de 6cm versie.

Die wil ik ook

3d line thru trout

 

4D Line Thru Trout

Deze enorme swimbait weet de grote snoeken wel te vinden. Werpend vissen hiermee vind ik niks maar voor het trollen is het een echte topper!

Die wil ik ook

salmo hornet

 

Svartzonker McPike

Gerigged met een shallow screw of loodkop kun je met deze snoeken magneet overal vissen. Van ondiepe polders tot alle dieptes van het Volkerak. Lees review

Die wil ik ook


Spro pikefighter triple jointed

 

Spro Pikefighter

De Spro Pikefighter Triple-jointed is echt een mooie plug. Verkrijgbaar in veel kleuren en voor verschillende dieptes een echte vanger voor alle roofvissen.

Die wil ik ook

Back to top button