BaarsSnoekVisverslagen

Even vissen na het eten

Het was heerlijk weer. Niet te zonnig maar wel lekker warm. Helemaal geen goed snoekweer maar wel ideaal weer om na het eten nog even lekker naar buiten te gaan en even een uurtje te werpen met een nieuwe eigen creatie, een zelfgemaakte spinner met zwarte hackels, een beetje zilver en chartreuse zonker. Dit bleek te werken want binnen een uurtje werpen wist ik een klein snoekje en een leuke baars te landen. Een geslaagde avondsessie dus, want wie het kleine niet eert, …

20130620_baars

joost

Ik ben een fervent roofvisser, altijd al geweest. Sinds de eerste keer dat ik mee ging snoeken met mijn vader zit het roofvissen mij in het bloed.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens
Close
Back to top button