Snoek tipsStreamersVideosVis TipsVliegbinden videosZelfbouw

Popper voor snoek binden met Niklaus bauer

Popper voor snoek binden

Niklaus Bauer is de inspiratie voor veel van mijn snoek streamers. Hij heeft het snoekvissen met de vliegenhengel tot een ware kunst verheven, dus zeker de moeite waard om hem te volgen. In deze video laat hij zien dat een popper voor snoek binden helemaal niet zo ingewikkeld is. Deze popper is echt fantastisch om te gebruiken in het najaar als het water nog warm is maar de temperatuur begint te zakken. De snoek is dan fel en agressief en heeft geen enkele moeite om naar het oppervlak te komen. De aanvallen zijn hard en soms komen ze in het geheel het water uit.

Bewijs voor de effectiviteit?

Als je mij niet gelooft is het wel de moeite om de video te bekijken waarin Niklaus Bauer en Robert Hansson met deze poppers prachtige snoeken foppen. Zij gaan naar het noorden van Zweden in Tjuonajokk en weten de ene na de andere snoek te vangen op deze topvliegen. Check out de video

joost

Ik ben een fervent roofvisser, altijd al geweest. Sinds de eerste keer dat ik mee ging snoeken met mijn vader zit het roofvissen mij in het bloed.

Gerelateerde artikelen

Back to top button