Vis Nieuws

Hengelsport en Botenbeurs 2016 komt er weer aan

Hengelsport en Botenbeurs 2016

Op 2, 3 en 4 december is het weer zover. De Hengelsport en Botenbeurs in de Jaarbeurshallen te Utrecht gaat weer van start. Dat is ieder jaar weer een spektakel en dit jaar is hij groter dan ooit.
De afgelopen editie wist met zijn 20.000 m² aan hengelsport geweld rond de 18.000 bezoekers aan te trekken en is daarmee een van de grootste Hengelsportbeurzen van Europa. Ook dit jaar is er weer van alles te zien en te doen. Naast verschillende demonstraties zijn er ook iedere dag verschillende lezingen.

Maak kans en win

Dagelijks ontvangen de eerste 350 bezoekers onder de 16 jaar een gratis hengel en iedereen boven de 16 krijgt een lot waarmee je kans maakt op een goodiebag of 250,- shoptegoed. En als je je tickets online koopt voor de Hengelsport en Botenbeurs, dan maak je ook nog kans op een visreis naar Zweden t.w.v. 3.000,-

De plek voor roofvissers

Nergens in de Benelux zo’n groot verzamelpunt voor roofvissers als op de Hengelsport & Botenbeurs. Beginner of expert, hier moet je zijn voor het nieuwste kunstaas, speciale beursaanbiedingen en niet in het minst voor de regelrechte experts.

Denk aan Bertus Rozemeijer, Luc Coppens, Joop Folkers, Marco Kraal, Henk Simonsz en Roy Vanstreels die je alles kunnen vertellen over succesvolle vistechnieken voor het vangen van snoek, snoekbaars, baars, roofblei en meerval. Dat niet alleen, ze kunnen het je zelfs demonstreren in de gigantische waterbak met levende vis!

Op zoek naar een visboot?

In 2016 wordt de naam ‘Botenbeurs’ zeker eer aan gedaan. Welke roofvisser zou er niet een eigen visboot willen hebben. Deze beurs is bij uitstek de plek om te inventariseren. Standhouders laten hun mooiste visboten, buitenboordmotoren en fishfinders zien, terwijl geïnteresseerden alles mooi kunnen vergelijken, prijzen kunnen aanvragen, inruil kunnen bespreken of afspraken maken over proefvaarten of bezoek aan de showrooms. Let wel, voor veel van de speeltjes die hier te zien zijn, moet je wel een diepe portemonnee hebben.

Programma lezingen

[row] [column size=’1/3′] [list] [list_item ]

Vrijdag

[/list_item] [list_item ]11.00 uur: Bertus Rozemeijer: Snoek [/list_item] [list_item ]12.00 uur: Piet Vogel: Karper [/list_item] [list_item ]13.00 uur: Jan van Schendel: Witvis [/list_item] [list_item ]14.00 uur: Michael Aubry: Karper [/list_item] [list_item ]15.00 uur: Oscar Deleuw: Streetfishing [/list_item] [/list] [/column] [column size=’1/3′] [list] [list_item ]

Zaterdag

[/list_item] [list_item ]11.00 uur: Marco Kraal: Baarsen [/list_item] [list_item ]12.00 uur: Michiel Pilaar: Karper [/list_item] [list_item ]13.00 uur: Jan van Schendel: Witvis [/list_item] [list_item ]14.00 uur: Robert Paul: Roofvis [/list_item] [list_item ]15.00 uur: Piet Vogel: Karper [/list_item] [/list] [/column] [column size=’1/3′] [list] [list_item ]

Zondag

[/list_item] [list_item ]11.00 uur: Marco Kraal: Baarsen [/list_item] [list_item ]12.00 uur: Piet Vogel: Karper [/list_item] [list_item ]13.00 uur: Jan van de Bovenkamp: Witvis [/list_item] [list_item ]14.00 uur: Bertus Rozemeijer: Snoek [/list_item] [list_item ]15.00 uur: Michiel Pilaar: Karper [/list_item] [/list] [/column] [/row]

Snel uw tickets bestellen met 25% korting, Klik hier.

[em]Waar:[/em] Jaarbeurs Utrecht
[em]Wanneer:[/em] vrijdag 2 december, zaterdag 3 december en zondag 4 december
[em]Openingstijden:[/em] dagelijks 10:00 -17:00 uur
[em]Kaartverkoop:[/em] Online tickets met korting of u kunt entreekaarten kopen aan de kassa
[em]Entree:[/em] jeugdigde bezoekers tot 13 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene
[em]Cijfers:[/em] ruim 160 nationale en internationale standhouders op meer dan 20.000 m² beursoppervlak

joost

Ik ben een fervent roofvisser, altijd al geweest. Sinds de eerste keer dat ik mee ging snoeken met mijn vader zit het roofvissen mij in het bloed.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button